Україна перша на Дефлімпіаді-2023: фінальне золото у шахах 🥇

Національна дефлімпійська збірна команда у прикінцевий день Дефлімпіади-2023 виборола фінальну медаль – золоту нагороду в шахах! Склад чемпіонської команди Україна-1: 🥇Бакланова Тетяна (Донецька обл.), 🥇Мироненко Наталя (Полтавська обл.), 🥇Гончар Світлана(Одеська обл.).

Загалом, шахова команда принесла у скарбничку збірної України цілий комплект нагород та посіла другу сходинку серед країн-учасниць шахових баталій.

Отож, у доробку збірної 10 золотих, 5 срібних та 4 бронзових нагород та перше місце зимової Дефлімпіади! На другому місці – команда Китаю з 7 золотими нагородами, третє місце – в команди Австрії – 6 золотих медалей.

Уперше на зимових Дефлімпійських іграх Україна – переможниця Дефлімпіади-2023!!! І українські дефлімпійці більш ніж вдвічі покращили золотий результат попередніх Дефлімпійських ігор – 2019, які були історичними по здобуттю високих нагород (4 золоті, 4 срібні та 3 бронзові) та на 8 медалей – за загальною кількістю нагород. А також вперше українські спортсмени з порушеннями слуху посіли перші місця у лижних перегонах та керлінгу!

Вітаємо нашу збірну з потужною перемогою! Україна переможе!

#ПеремогаУкраїни #Equalympic #СпортивнийФронт #Дефлімпійці #Deaflympic2023 #Дефлімпіада2023 #ЛижніПерегони #ГірськолижнийСпорт #Керлінг #Шахи #Сноуборд #BroadcastMediaCenter

@winterdeaflympics2023
@deaf_sports_ua
@deaflympics_icsd
@op_ukraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Search this website